5 mar

Bogbloggerevent 2017

politiI dag, Søndag den 5. marts, var jeg (Carsten) til et bogbloggereventKøbenhavns hovedbibliotek. Eventet var arrangeret af bogbloggen: ”Mellem Linjerne”, som havde allieret sig med Københavns Litteraturfestival. De tre kvinder bag ”Mellem Linjerne” havde sammensat et flot program, under temaerne: ”krimi genren” og bloggeres samarbejdsmuligheder. Vi var ca. 30 bogbloggere til arrangementet.

Københavns hovedbibliotek dannede nogle fine rammer for arrangementet. Der var stillet caféborde op, lavet en scene og pyntet op med kriminal tape mv. Der var en fin buffet med efterfølgende the og kaffe. Uden for biblioteket stod tilmed en politibil, men den tror jeg nu holdt der ved en tilfældighed 🙂

Der var oplæg af krimiforfatterne Thomas Clemen, Jacob Weinreich, Julie Hastrup og Lotte Petri samt Politikkens pressechef Camilla Høy, Rikke Ella Andrup fra forlaget Drømmefangeren, Bogbloggerne Kathrine og Anika Eibe og Niels Offenberg fra Københavns Litteraturfestival.

Tak for et godt arrangement til Rikke, Rikke og Sara.

Stemningsbillede blogevent 2017
Stemningsbillede blogevent 2017

 

 

 

 

 

 

Hits: 590

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.