23 mar

Arrangement: Bogblogevent i Kongens have

Telefonboks

Har du udgivet din egen bog eller har du en bogblog, så mød op ved springvandet i Kongens have (Kbh.) den 27. maj kl. 10:00.

Medbring et tæppe at sidde på og lidt mad og drikke.

Temaet for dette bogblogevent er selvudgivelser

Der er efterhånden mange forfattere, der udgiver deres egne bøger. Selvudgivere støder på mange udfordringer. Det er svært at få boghandlerne til at bestille selvudgivelser hjem og det kan være svært, selv for etablerede forfattere, at få anmeldt bøgerne, i de nationale medier. Heldigvis er der efterhånden vokset en hel skov af bogblogs op på nettet. Bogbloggerne er oftest passionerede læsere og nogle af bogbloggerne har flere læsere end avisernes anmeldere. Idéen med dette event er, at mødes at snakke bøger, og skabe netværk, bloggenere og selvudgivere imellem.

Helt bevidst har vi ikke planlagt nogen oplæg, da det handler om at danne netværk. Vi vil dog starte med en lille præsentations-runde, for at lære hinanden bedre at kende.

For at deltage skal man enten have skrevet/udgivet en bog eller have en bogblog. (Etablerede forfattere er også meget velkomne at være med)

Vi mødet i Kongensgens Have i nærheden at springvandet, lørdag den 27. maj fra kl. 10:00. Husk et tæppe samt mad og drikke til eget forbrug. Har du børn er du velkommen til at tage dem med der er en stor legeplads tæt på springvandet.

 

Kongens have på Google-maps:

https://www.google.dk/maps/@55.6852935,12.5776565,17z

 

Tilmelding:

Du møder bare op på dagen, men du er meget velkommen til at melde dig til på facebook så vi har en idé om hvem og hvor mange der kommer 🙂

http://www.facebook.com/events/266530707125054/

Hits: 1034

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.