22 okt

Fantasy Bogmessen på Herlufsholm

I denne weekend var vi forbi Fantasy Bogmessen på Herlufsholm. Bogmessen bliver afholdt en gang om året. I år blev messen afholdt fredag den 20. til lørdag den 21. oktober (2017).

Messen er betydeligt mindre og mere overskuelig end f.eks. Bogforum i Bella Centeret. Selve hovedudstillingen med bøger var samlet i en enkelt mindre sal. Herudover var der også et par stande med bøger i spisesalen.

På den øverste etage kunne man finde den ene af to foredragssale og et rum dedikeret til rollespil.

Gården var indtaget af Næstved Rollespilsforening, hvor børn og barnlige sjæle kunne prøve kræfter med fægtning, bueskydning og trylledrik.

Uden for indgangen var der stillet et telt op, hvor man kunne få hjælp af en heraldiker til at designe sit eget våbenskjold.

Det tidligere kloster Herlufsholm, hvor Herluf Trolle og Birgitte Gøye i slutningen af 1500-tallet indrettede kostskole, danner en rigtig god  baggrund til en fantasy bogmesse. Skolen minde faktisk en del om Hogwarts fra Harry Potter universet.

Hvis man er til fantasy bøger og også læser nogle af de danske af slagsen er fantasy bogmessen på Herlufsholm bestemt et besøg værd. Her kan man få en snak med forfatteren bag den fantasybog man lige har læst og man har alle de nyeste fantasy-udgivelser samlet et sted.

Se vores seneste Fantasy-boganmeldelser:

http://www.cederholms-bogunivers.dk/category/fantasy/

Se flere billeder på vores Facebookside:

http://www.facebook.com/cederholmsbogunivers/

Hits: 3157

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.